Česky English
Jezdecká společnost EQUITANA Martinice
  25. 04. 2024 - 28. 04. 2024

MČR - S děti a junioři Martinice 2013



1.       Sobotní a nedělní on-line přenos a poprvé i televizní studio!

Všechny boje o medaile budou letos přenášeny on-line. To znamená, že kamery přenášejí již sobotní druhé kolo družstev. Poté se přemístí z kolbiště do Seníku, odkud začnou od 20 hodin vysílat televizní studio, diskusní pořad s nositeli medailí družstev, jejich trenéry a funkcionáři závodů doplněný sestřihy jízd. Vrcholit bude překvapením pro vítězné družstvo. V neděli je již on-line přenášen celý program. Jezdci, kteří mají zájem zakoupit si DVD s nahrávkou třetího kola mistrovské soutěže, mohou navštívit režii studia JBS umístěnou u Seníku a vyžádat si ho.

 

2.       Diváci se nudit nebudou

O víkendu je připraven i pro diváky doprovodný program. V době, kdy bude probíhat on-line přenos, zveme diváky 5 minut před zahájením každé soutěže na nový pořad „Pozdravy domů“ – dostavte se k Aleši Suchánkovi a kameře, odkud můžete poslat pozdravy domů k počítači svým blízkým a známým. Po celou sobotu a neděli po dekorování každé soutěže dojde k vyhlášení malířské soutěže pro děti, kterou pořádá JS Equitana Martinice ve spolupráci s naším partnerem, časopisem Jezdectví. Každý výherce obdrží na kolbišti ceny. V neděli odpoledne přijede voltižní skupina ze Zooparku Chomutov se svým vystoupením.

 

3.       Stánek Mercedes Benz pro děti!

Děti, navštivte stánek Mercedes - Benz a časopisu Jezdectví u věže rozhodčích, namalujte obrázek a můžete vyhrát stolní kalendář časopisu Jezdectví s fotkami koní! Každý obrázek bude odměněn plakátem a dalšími dárky. A když nechcete malovat, můžete lovit rybičky, házet míčky do krtka nebo skákat přes překážky! Spolu s rodiči zase můžete vyluštit kvíz a zařadit se tak do slosování o knihy!

Těšíme se na Vás.