Česky English
Jezdecká společnost EQUITANA Martinice
  25. 04. 2024 - 28. 04. 2024

MEMORIÁL JANA PAPOUŠKA 2013 se blíží



Datum konání:
25.6.2013

Celé závody začnou již v úterý 25.6. soutěženi od úrovně ZM, stylovými soutěžemi pro děti a juniory a soutěžemi pro mladé koně. Všechny soutěže v úterý a středu  jsou rozděleny do oddělení A a B s tím, že oddělení A je určeno pro dané kategorie dle rozpisu a oddělení B je vždy otevřenou soutěží. Ve čtvrtek pak začínají SPEEDHOUSE TOUR v úrovni "L" a PAVO TOUR v úrovni "S", z každé ze tří kvalifikací postoupí prvních 15 dvojic do nedělního finále. Sobotní Cena FIELD FORCE ST** bude generálkou pro nedělní Memoriál Jana Papouška ST** o tradičních 150.000,- Kč. Sobotní soutěže jsou také zvlášť vyhodnocovány jako Pohár svazu CS v ČR.

 

Cílem tohoto rozpisu je přístup pro jezdce všech úrovní, umožnění stylových soutěží pro děti a juniory a oddělené soutěže pro mladé koně, kteří budou mít možnost absolvovat v Martinicích 3 týdny po těchto závodech Martinický šampiponát mladých koní - Tour Magdalény Hrabánkové 2013, opět s dotací více než 1.000.000,- Kč.

 

Připomínámy také další novinky v Martinicích. U každé soutěže najdete ONLINE přihlašovací formuláře a žádáme všechny účastníky o zasílání přihlášek POUZE touto cestou. Nedělní soutěže budou opět přenášeny živě na našem webu. A konečně poslední skutečností je  přítomnost zahraničního autora parkurů, kterým tentokrát bude pan Lucien Somers z Belgie.