Česky English
Jezdecká společnost EQUITANA Martinice
  25. 04. 2024 - 28. 04. 2024

ZMĚNA - MARTINICKÝ ŠAMPIONÁT MLADÝCH KONÍ - TOUR MAGDALÉNY HRABÁNKOVÉ 2014



Vážené dámy, vážení pánové,

s velkým politováním musíme oznámit, že na včerejším jednání, to jest v pondělí 23.6.2014, nám bylo sděleno garantem milionové dotace pro Martinický šampionát mladých koní - Tour Magdalény Hrabánkové, že o další spolupráci neuvažuje.

V důsledku tohoto rozhodnutí tím dochází k výrazné změně celkové dotace závodů na 500.000,- Kč. V praxi to znamená, že všechny ceny jsou kráceny na 50%. I přes to doufáme, že částka 500.000,- Kč je pro Vás zajímavá. Všechny tyto změny, stejně jako nové, nižší částky za ustájení a startovné, najdete v novém rozpisu závodů Martinický šampionát mladých koní - Tour Magdalény Hrabánkové 2014. Bohužel, rozdílnou částku 500.000,- Kč nejsme schopni v letošním roce vykrýt z jiných zdrojů a v rámci závodů neproběhne ani obvyklý společenský večer.

S ohledem na skutečnost, že již proběhly objednávky boxů a častečně i přihlášky některých z Vás, Vás všechny prosíme o zvážení Vaší účasti i přes sdělené skutečnosti. Dále prosíme Ty z Vás, kteří svojí účast budou chtít zrušit, o písemné sdělení zrušení účasti na e-mail reditel@equitana.cz. Při zrušení objednávky boxů samozřemě NEBUDE ÚČTOVÁN ŽÁDNÝ STORNO POPLATEK. Jsme si dobře vědomi závažnosti výše uvedených skutečností. Mrzí nás, že musíme tuto zprávu oznámit 8 dní před zahájením závodů, nemáme však jiné východisko. Termín přihlášek a objednávek boxů se posouvá do 30.6.2014.

Vše ostatní z letní série, tedy Memoriál Jana Papouška a Mistrovství ČR 2014 zůstává beze změny a my doufáme, že snížení dotace závodů mladých koní pochopíte a zachováte nám Vaši přízeň, které si velmi vážíme.

Za JS EQUITANA Martinice Martin Pecka