Česky English
Jezdecká společnost EQUITANA Martinice
  25. 04. 2024 - 28. 04. 2024

Martinice - Český skokový pohár 2014



Zahajovací kolo Českého skokového poháru začíná ve čtvrtek 24.4.2014. Připraveny jsou již tradiční Equiservis Amateur Tour, Czech Junior Cup a samozřejmě nedělní Velká cena Martinic. Pro vítěze Velkých cen jsou, mimo jiné, připraveny trofeje od stejného dodavatele, společnosti ASTERA s.r.o. ( viz foto níže).

Jak již byla veřejnost informována, i v letošním roce podporují pořadatelé Českého skokového poháru program Českého národního registru dárců dřeně a finančně přispějí odvodem z vybraného startovného na financování tohoto programu. Finanční prostředky budou zasílány na bankovní účet Nadace pro transplantace kostní dřeně v Plzni.

V Martinicích byl oproti loňskému roku lehce upraven rozpis závodů - byly vloženy otevřené soutěže v některých výškách. Pořadatel si však vyhrazuje právo na početní omezení startovních polí tak, aby zůstala zachována celková dobrá úroveň průběhu závodů.

Zázemí pro diváky zůstává stejné, bude tedy k dispozici i divácká nekrytá tribuna na západní straně kolbiště. Doufáme tedy, že bude svítit slunce a posezení zde bude v tomto jarním období příjemné.

V rámci programu Velké ceny Martinic bude jako vždy připraven také dětský koutek na sobotu a neděli.