Česky English
Jezdecká společnost EQUITANA Martinice
  25. 04. 2024 - 28. 04. 2024

Z Martinic Vás zdraví Aleš Suchánek



Vážené dámy, vážení pánové,

zima se stává minulostí a jezdecká veřejnost se velmi rychle přesouvá z jezdeckých hal na venkovní kolbiště. Areály se chystají na příchod nové jezdecké sezony. V pilné přípravě jsou nejen jezdci a koně, ale i stavitelé, rozhodčí,  stewardi, Luďové, Daliborové a samozřejmě i hlasatelé a komentátoři, mezi které se taky počítám.

Sběr informací odborných, zákulisních, vážných i nevážných, to vše patří do fáze příprav. Myslím si, že pocit, který u většiny z nás převládá, je očekávání. Co bude jinak?  Co kdo vymyslel pro novou sezonu?

Mezi areály, které čeká nabitá sezona a v zimě rozhodně nezahálely, patří Equitana Martinice. O nových boxech toho bylo napsáno poměrně hodně . Startuje tady další, již třináctý ročník Českého skokového poháru, extraligy, která letos vstupuje do sezony bez generálního partnera. Těšit se můžeme na další Martinický šampionát mladých koní - Tour Magdalény Hrabánkové, Memoriál Jana Papouška, Mistrovství ČR 2014 a mnoho dalších prima akcí.

Když to trochu odlehčím, tak nemohu nezmínit ani pověstné párty v Seníku. Sezona bez nich by byla poloviční. Bylo by toho samozřejmě mnohem víc, co se dá zmínit.  

Dle mého názoru je třeba si atmosféru závodů hodně užít po sportovní i společenské stránce, a proto se já osobně na novou sezonu opravdu hodně těším. Věřte mi, že ze své pozice udělám co bude v mých silách, aby to byla sezona zajímavá a zábavná.

Těším se s Vámi na viděnou, ale hlavně na slyšenou v martinické aréně. První závody jsou již za 2 týdny!!

Aleš Suchánek