Česky English
Jezdecká společnost EQUITANA Martinice
  25. 04. 2024 - 28. 04. 2024

JS EQUITANA Martinice zveřejňuje rozpisy závodů na jaro a léto 2014



Pro jezdecký areál EQUITANA Martinice byla pro letošní rok připravena částečně nová koncepce sezony. Součástí této koncepce jsou jarní závody, určené nejen pro výkonnostní a vrcholový jezdecký sport, ale také pro sport amatérský. Rozpisy jednotlivých závodů tomu odpovídají a každý by si měl najít svojí soutěž.

Novinkou jsou MERCEDES-BENZ SPRING TOUR START + FINALE s túrami pro mladé koně, jejichž vítězové získají divokou kartu pro finále MARTINICKÉHO ŠAMPIONÁTU MLADÝCH KONÍ - TOUR MAGDALÉNY HRABÁNKOVÉ 2014. Ostatní soutěže jsou koncipovány jako túry, avšak jsou vypsány jako samostatné. Stavitelem těchto závodů bude pan Zdeněk Krpela. Kapacita boxů je 190. Přihlášky on-line jsou otevřeny!!

Rádi bychom informovali o skutečnosti, že květnový termín MERCEDES-BENZ SPRING TOUR 2014 se bohužel setkává s termínem plánovaného CSI* ve Zduchovicích. Tato situace nás mrzí, nicméně protože naše termíny byly zveřejněny již 3.10.2013 a celá série má svojí logiku, není změna tohoto termínu možná. Navíc, v současné době probíhá v Martinicích výstavba veřejné kanalizace a my musíme koordinovat všechny svoje aktivity právě s touto výstavbou. Pevně veříme, že naše závody nemohou nikterak ohrozit závody mezinárodního charakteru.

ČESKÝ SKOKOVÝ POHÁR 2014 a přípravy na letošní ročník jsou v plném proudu, zveřejněný rozpis je v tuto chvíli pouze předběžný. Již čtvrtým rokem zahajujeme tento prestižní jezdecký seriál a letošní ročník bude stejně jako v letech minulých patřit k těm nejlepším sportovním podnikům sezóny. Kapacita boxů je 190. Přihlášky on-line jsou otevřeny!!

MEMORIÁL JANA PAPOUŠKA a jeho rozpis se v letošním roce opakuje jako v roce 2013, jedinou změnu nese hlavní soutěž v neděli. Ta je v letošním roce vypsána v základní obtížnosti T*, tedy 145 cm. Autory parkurů budou pánové Zdeněk Krpela a Lucien Somers z Belgie, který se připojí od čtvrtka. Kapacita boxů je 190. Přihlášky on-line jsou otevřeny!!

MARTINICKÝ ŠAMPIONÁT MLADÝCH KONÍ - TOUR MAGDALÉNY HRABÁNKOVÉ má již víceméně ustálený formát, jezdeckou změnou bude pouze trénink dle jednotlivých věkových kategorií koní. Na tento trénink se musí jezdci přihlásit, budou zpracovány startovní listiny a mimo tento trénink nebude jezdcům v tento den umožněno trénování na kolbišti. Změnu dozná i volný program závodů, o kterém budeme dále informovat. Prozradíme pouze, že se nebude odehrávat na kolbišti. Přihlášky on-line jsou otevřeny!!

Posledními letními závody je v tuto chvíli MISTROVSTVÍ ČR 2014. To ukončí třínedělní závodní klání a my se opět těšíme na nové mistry ČR a samozřejmě na sobotní PÁRTY MISTRŮ V SENÍKU, která bude v letošním roce pojata jinak, nově a s pěkným doprovodným programem.Obnovenou martinickou novinkou je RIDERS CLUB a to jak MISTROVSTVÍ ČR, tak i pro předchozí MARTINICKÝ ŠAMPIONÁT MLADÝCH KONÍ - TOUR MAGDALÉNY HRABÁNKOVÉ. Tento prostor bude vyhrazen pouze pro jezdce a novináře. Připomínáme pouze, že zde bude k dispozici přípojka k elektrickému proudu a bezplatný WIFI internet. Stavitelem bude stejně jako vloni pan Eduard Petrovič.

Rezervujte si včas boxy a ubytování, my se na Vás těšíme s řadou dalších novinek, se kterými Vás budeme psotupně seznamovat. Čeká nás společně mnoho nového a jak doufáme i zajímavého. A to nejen na venkovním kolbišti, ale i při chystaných podzimních a zimních halových akcích.

Těšíme se na Vás a na viděnou v Martinicích.