Česky English
Jezdecká společnost EQUITANA Martinice
  25. 04. 2024 - 28. 04. 2024

Martinice 2014 - jména stavitelů parkurů



První 3 jarní závody bude stavět pan Zdeněk Krpela, náš dvorní stavitel již od roku 2007.

 

 

Letní série začíná Memoriálem Jana Papouška 2014, kde jsme zvolili stejný model jako v roce letošním. V úterý tedy zahájí opět pan Zdeněk Krpela, kterého doplní od čtvrtka pan Lucien Somers z Belgie, nám všem již dobře známý z letošního roku. Jak se říká, čas byl tehdy tou poslední překážkou a jeho parkury byly zcela jiné.

 

 

Druhý díl letního maratónu v Martinicích v roce 2014, to nebude nic jiného než miliononový Martinický šampionát mladých koní - Tour Magdalény Hrabánkové. Pro tento závod jsme získali velmi známé jméno pro jezdecký svět. Autorem parkurů nebude nikdo jiný než pan Frank Rothenberger z Německa. Přijede se svým asistentem a bude u toho i pan Zdeněk Krpela.

 

 

Třetím závodem v létě příští roku bude Mistrovství České repulbiky 2014. Po dohodě se Skokovou komisí ČJF jsme oslovili stavitele, který byl u nás letos celkem dvakrát a zná naše kolbiště již velmi dobře. Tedy kdo jiný než pan Eduard Petrovič.

 

 

Pevně věříme, že tato jména budou pro jezdecký svět výzvou a všichni pánové přinesou do českého jezdeckého sportu zase kousek nového ze zahraničí.

 

A protože jak jarní, tak i letní série bude poměrně pořadatelsky náročná, pracujeme na všem velmi intenzivně již nyní. A protože skákání u nás v roce 2014 neskončí ani na podzim a půjdeme dál i v nové hale a boxech, máme práce opravdu dostatek. Průběžně vás budeme o všem informovat.

 

Za všechny z Martinic zdraví

Martin Pecka