Česky English
Jezdecká společnost EQUITANA Martinice
  25. 04. 2024 - 28. 04. 2024

MARTINICE - MERCEDES-BENZ SUMMER CUP A ŠAMPIONÁT MLADÝCH KONÍ



Vážené dámy, vážení pánové,

dovolujeme si zdvořile připomenout, že již probíhá přihlašování na naše další závody. Těmi jsou v příštím týdnu právě MERCEDES-BENZ SUMMER CUP ve dnech 27. - 30.7.2017. Rozpis závodů přináší pestrou směsici soutěží v kategorii PONY i velkých koní, pro děti i dospělé. Součástí závodů jsou soutěže Národního poháru ČJF dětí a mládeže ve skocích a samozřejmě také seriálu Plzeňská Jump Tour 2017. O víkendu budou soutěže probíhat i s vložením vodních překážek, takže závody to budou opravdu pestré. Přihlašování jako vždy na JIS ČJF.

V termínu 10. - 13.82017 pak přichází MARTINICKÝ ŠAMPIONÁT MLADÝCH KONÍ, který se po roční pauze vrací s horkými novinkami. Jmenujme například soutěže pro koně jdoucí prvním rokem, které ale nebudou součástí 4 základních vícekolových soutěží. Pro tyto mladé koně připravíme vyloženě přátelské parkury na výškách, které Vám přinesme zítra v rozpisu závodů. Cena boxů pro koně jdoucí prvním rokem bude snížena s ohledem na počet jejich soutěží. V sobotu pak vkládáme otevřené soutěže pro pony i velké koně a 2 soutěže STYLŠAMPIONÁTU DĚTÍ 2017 na velkých koních. Reagujeme tím tak na poptávku některých jezdců a trenérů, kteří si tím vhodně doplní svůj program tady v Martinicích. V každém případě bude tento víkend při MARTINICKÉM ŠAMPIONÁTU MLADÝCH KONÍ 2017 patřit jezdeckým nadějím - koním i jezdcům. Vložení rozpisu do JIS a otevření přihlášek předpokládáme nejpozději tento víkend. Chceme v každém případě tyto závody udržet pro budoucnost, snad se nám podaří získat i přízeň chovatelských svazů v ČR. Teď ale bojujeme o přízeň chovatelů samých, jestli k nám pošlou své koně právě na tyto závody mladých nadějí.

Přejeme Vám všem krásné léto a pokud se s Vámi neuvidíme při těchto závodech, pak doufáme, že při CZECH EQUESTRIAN MASTERS 2017 v září se uvidíme zcela jistě.

PS: všem děkujeme za účast, sponzorskou, diváckou, jezdeckou i jinou při mistrovství ČR minulý týden!! Byli jste perfektní!!