Česky English
Jezdecká společnost EQUITANA Martinice
  25. 04. 2024 - 28. 04. 2024

Martinice - informace k příštím závodům



Vážené dámy, vážení pánové,

dovolujeme si Vám přinést několik informací k příštím závodům v červnu, tedy k PONY WEEKENDU 2017 a MEMORIÁLU JANA PAPOUŠKA 2017.

PONY WEEKEND 2017 v termínu 10. - 11.6.2017 nabízí v tuto chvíli ještě několik posledních volných míst ve startovních listinách. připomínáme, že sobotní stylové soutěže patří do seriálu STYLŠAMPIONÁT PONY 2017. V sobotu a v neděli je pak možné bodovat do PLZEŇSKÉ JUMP TOUR 2017 kategorie PONY. Celé tyto závody vrcholí v neděli dvěma posledními soutěžemi obtížnosti SP a STP, vypsanými jako Ceny společnosti EQUISERVIS. Velmi se všichni těšíme na tyto závody a srdečně zveme i rodinné příslušníky malých jezdkyň a jezdců. Připraveno je i obnovené dětské hřiště v Martinicích, k dispozici bude minigolf po generální rekonstrukci a také nová trampolína pro nejmenší děti. Máme tedy celkem 2 trampolíny!! Autorem parkurů bude opět pan Zdeněk Krpela, který již mnohokrát prokázal svoje zkušenosti právě i v kategorii PONY.

Minulý týden byly otevřeny též přihlášky do závodů MEMORIÁL JANA PAPOUŠKA.  Tempo dosavadních přihlášek je vysoké a proto zdvořile doporučujeme všem zadat si svojí přihlášku včas. Důležité je zadat i počet koní do soutěží, přičemž tuto soutěž kdykoliv změníme. Prosíme o pochopení všechny závodníky, chceme toto zadávání soutěží kvůli absolutnímu počtu startů za každý den. Připomínáme, že stavitelem těchto závodů bude i letos pan Marco Behrens, který bude následně stavět i MČR. V loňském roce nabral jistě mnoho zkušeností, které se budou pro letošní rok jistě hodit. MEMORIÁL JANA PAPOUŠKA je jedním z vrcholů naší martinické závodní sezony a my doufáme, že tomu bude i letos. Chcete-li být při tom, prosíme, zadejte si přihlášky co nejdříve. Pozornost věnujte, prosím, i uzávěrce objednání boxů, je posunuta kvůli dodatečně stavěným stanovým boxům.

Všem děkujeme za účast či návštěvu, přejeme Vám úspěšný průběh sportovní sezony a těšíme se na viděnou v Martinicích, u rekonstruovaného kolbiště:-).