Česky English
Jezdecká společnost EQUITANA Martinice
  25. 04. 2024 - 28. 04. 2024

Martinice 2014 - termíny závodů



Dovolujeme si oznámit termíny závodů v Martinicích pro rok 2014. Vzhledem k tomu, že registrujeme zájem o termíny našich závodů pro příští rok, rozhodli jsem se je zveřejnit již nyní.

Přidali jsme 2 termíny s tím, že přesné složení rozpisů předpokládáme v neschválené verzi do konce listopadu tohoto roku. Plánujeme orientaci podobným směrem jakým byl rozpis závodů na Memoriál Jana Papouška. Zcela jistě chceme více prostoru věnovat odděleným soutěžím pro mladé koně a pro děti a juniory. Rozhodně budeme držet letošní trend v omezeném počtu startů, dále pak budeme důsledně sledovat startovní pole a dělit soutěže na oddělení, pokud bude počet startujících větší než 40 dvojic na jedno oddělení. Pokusíme se také rozdělit soutěže pro jezdce podle dosažené výkonnosti.

Co Vám nabídneme? Jak jsem již infomovali, začala u nás výstavba pevných boxů pro závody a soustředění, viz foto níže. To bude pro Vás podle našeho názoru jistě velkým přínosem, protože se podstatně zvětší komfort našeho závodiště v péči o koně.

A stejně jako letos plánujeme účast zahraničních stavitelů, veškerá jednání intenzivně probíhají, jakmile budeme znát konkrétní jména, rádi Vás budeme informovat.

Termíny závodů Martinice 2014