Česky English
Jezdecká společnost EQUITANA Martinice
  25. 04. 2024 - 28. 04. 2024

MARTINICE - CZECH EQUESTRIAN MASTERS 2016



Vážené dámy, vážení pánové,

dovolujeme si zdvořile připomenout, že již příští týden se budou konat naše letošní poslední závody. Závody, které mají zcela jiný, neobvyklý formát, nesou nový název - CZECH EQUESTRIAN MASTERS. Čeká nás jezdecký termín skokových soutěží, drezury a pony skákání. V drezuře se jedná o finále Českého drezúrního poháru 2016, u pony jsme kvůli nutnému omezení stanovili již koncem loňského roku nominační kritéria. Obě dvě tyto kategorie jsou tedy uzavřené.

Naopak, u všech 3 skokových tour máme ještě volná místa a srdečně tedy zveme ty z Vás, kteří by se ještě do nějaké tour chtěli přihlásit. Zcela mimořádně a kvůli odlišnému formátu závodů, prosíme o zaslání předběžných přihlášek na e-mail jizdarna@equitana.cz, následně Vám bude přihláška potvrzena. Z důvodu omezených kapacit jednotlivých soutěží a nemožnosti přesné kontroly přihlašování jsou tyto závody v režimu offline, tedy se nemůžete do systému sami přihlásit. Prosíme také o pečlivé prostudování rozpisu závodů, který najdete zde.

Kromě sportovních soutěží uvidíte o víkendu 10. - 11.9.2016 také připravený doprovodný program, veškeré informace o tomto najdete na webu www.czechequestrianmasters.cz.

Děkujeme Vám za pochopení a těšíme se na viděnou v Martinicích.