Česky English
Jezdecká společnost EQUITANA Martinice
  25. 04. 2024 - 28. 04. 2024

Martincie - poděkování za účast a pozvánka na září



Vážené dámy, vážení pánové,

poslední červencové závody sice dnes poznamenal silný déšť, přesto jsme je s dokázali dokončit bezproblémově. Mrzí nás to hlavně kvůli dětem, které k nám dnes dorazily se svými pony, ale počasí neovlivníme. Přestože i po dešti zůstalo kolbiště v dobré kondici, někteří ze závodu odstoupili. My to samozřejmě chápeme, jednalo se o děti a blížící se Mistrovství ČR PONY je zcela jistě v této sezoně důležitější.  A tak v každém případě Vám všem děkujeme za Vaší účast a přízeň, kterou jste nám v červenci opět věnovali. Od Memoriálu Jana Papouška, přes Mistrovství ČR až do právě ukončeného Mercedes-Benz Summer Cupu.

A co nás ještě čeká? V termínu 8. - 11.září 2016 Vás srdečně pozveme na zcela nový projekt závodů - CZECH EQUESTRIAN MASTERS. O co půjde? O tak trochu jiný koncept závodů. Uvidíte finále Českého drezúrního poháru v kategoriích Challenge Cup a Top Ten Cup, dále dětskou pony túru a v neposlední řadě celkem 3 skokové túry včetně elitního skákání na výškách 140 - 145 cm. K tomu všemu pestrý doprovodný program v sobotu i v neděli, málo početná startovní pole s velkou dynamikou děje v průběhu dne a řadu jinak připravených doprovodných drobností. Prostě pro Vás připravujeme pestré a zajímavé závody.

O všem Vás brzy začneme pravidelně informovat. Jakékoliv případné dotazy k těmto závodům posílejte na e-mail reditel@equitana.cz

Ještě jednou děkujeme za přízeň, ať již diváckou nebo tu aktivní, jezdeckou. Těšíme se v září při CZECH EQUESTRIAN MASTERS na viděnou v Martinicích.

Za celý martinický tým srdečně zdraví

Martin Pecka

CEM_logo.png