Česky English
Jezdecká společnost EQUITANA Martinice
  25. 04. 2024 - 28. 04. 2024

Martinice - Mistrovství ČR 2016 info



Vážené dámy, vážení pánové,

dovolujeme si přinést několik informací k nadcházejícímu MČR S + Y 2016 v Martinicích. Objednávky boxů a zápisy do zahajovacího tréninku běží na online systému přihlašování, v této chvíli je přihlášeno celkem 148 koní. Dovolujeme si připomenout, že podle rozpisu závodů je uzávěrka přihlášek i objednávek boxů již dnes, tedy 6.7. ve 22.00 hodin. Do té doby musí oblastní sekretáři zaslat kompletní přihlášky jezdců včetně potvrzení splnění kvalifikačních podmínek dle STP MČR 2016. Jezdci si pak objednávají ustájení, ubytování a další služby dle rozpisu.

Kolbiště je po Memoriálu Jana Papouška již připraveno a autor parkurů, pan Marco Behrens, který Memoriál Jana Papouška stavěl, podrobně informuje Quentina Maertense. Ten dorazí do České republiky příští týden ve středu a bude spolu s technickým delegátem MČR, panem Zdeňkem Krpelou, plně odpovědný za parkury při MČR.

Sportovní program MČR je znám z rozpisu, přesné časy soutěží v pátek budou stanoveny po ukončení přejímky koní ve čtvrtek odpoledne. V sobotu večer, kdy již budou rozdány první mistrovské medaile, proběhne již tradičně v martinickém Seníku Párty mistrů, srdečně zveme!! A také již tradičně se můžete těšit na Martinický zpravodaj, který máte každé ráno k dispozici a který přinese nejen souhrn informací z předchozího dne MČR, ale také něco málo zpráv ze zákulisí. Poprvé v historii martinických MČR bude v barevném provedení.

Vezmeme-li v potaz nedělní Memoriál Jana Papouška a hodně vyrovnané sportovní výkony, bude jistě zajímavé sledovat MČR již od prvního kola. V tuto chvíli bohužel neznáme jména všech jezdců, přihlášky zatím dorazily pouze z oblasti Vysočina a Karlovarské oblasti ČJF.

Všechny návštěvníky upozorňujeme, že vjezd od Martinic v neděli 17.7.2016 bude umožněn pouze místním obyvatelům a pozvaným hostům s VIP vstupenkami. Všechny ostatní návštěvníky žádáme, aby využili parkování před martinickým areálem, na tradičním místě. Po celou dobu MČR bude areál střežen bezpečnostní službou, přesto dodržujte bezpečnostní zvyklosti a zamykejte především kamiony a obytné vozy.

Těšíme se na viděnou příští týden v Martinicích.