Česky English
Jezdecká společnost EQUITANA Martinice
  25. 04. 2024 - 28. 04. 2024

MARTINICE - PONY WEEKEND 11. - 12.6.2016



Vážené dámy, vážení pánové, příznivci pony sportu,

dovolujeme si zdvořile připomenout, že podle rozpisu závodů o tomto víkendu, tedy 11. - 12.6.2016, budou zítra ukončeny přihlášky pro všechny soutěže PONY.

Nyní několik informací k programu celého víkendu. S ohledem na počet přihlášených dvojic předpokládáme zahájení závodů v sobotu v 9.00 ráno. Veterinární přejímka koní bude od 7.00. Mezi 2. a 3. soutěží plánujeme malou ukázku pony parkurového skákání s vodičem nebo bez. Pokud má někdo zájem se této ukázky zúčastnit, pište prosím na e-mail jizdarna@equitana.cz.  Následně po skončení bude pokračovat soutěž č.3.

V neděli předpokládáme zahájení soutěžního dne v 8.00 ráno. Po skončení poslední soutěže následuje po krátké přestavbě kolbiště turnaj PONY GAMES. Mezi přihlášenými týmy z Čech a Moravy je také jedno rakouské družstvo a tak se můžeme těšit na "mezinárodní" pony turnaj. Zahájení turnaje orientačně předpokládáme ve 14.00 hodin.

Všechny přesné časy uvedeme na webu www.csi-martinice.cz po skončení uzávěrek nebo již v průběhu zítřejšího dne. Těšíme se na viděnou u pony sportu o tomto víkendu u nás  v Martinicích.