Česky English
Jezdecká společnost EQUITANA Martinice
  25. 04. 2024 - 28. 04. 2024

Velká cena Martinic 2016



Vážené dámy, vážení pánové,

bohužel musíme oznámit, že přihlašování do Velké ceny Martinic již není možné. Důvodem je samozřejmě velmi vysoký počet startovních dvojic. Prosím, nevolejte, nepište. Další informace budou takto:

  • od této chvíle začínáme komunikovat výhradně z webu Českého skokového poháru, prosím, sledujte novinky na www.ceskyskokovypohar.cz
  • dnes do večera bude na webu Českého skokového poháru zveřejněn seznam startujících a jejich soutěží. Jelikož tušíme, že ne všichni z Vás mají soutěže vyplněné korektně a na celé závody, zdvořile žádáme o zasílání PÍSEMNÝCH ZMĚN na e-mail jizdarna@equitana.cz. Pouze písemně. Děkujeme. Uzávěrka těchto změn je stanovena na čtvrtek 14.4.2016 do 24.00 hodin. V pátek budou změny provedeny a uveřejněn nový seznam.
  • Předběžně se dá očekávat, že stylové soutěže Czech Junior Cup budou oproti rozpisu realizovány v pátek, nikoliv v sobotu. Tato informace bude ještě zveřejněna.

Všem děkujeme za pochopení naší situace. Museli jsme odmítnout řadu z Vás, kteří k nám pravidelně jezdíte. Velice nás to mrzí, ale nemůžeme vážně ohrozit průběh závodů při navyšování počtů startů. Opravdu to nejde. Ano, uzavřeli jsme přihlášky před termínem, ale zcela v souladu s pravidly, která nám dávají možnost přihlášky odmítnout. A my to děláme jen a jen z výše uvedených důvodů, i když je nám to líto.

Přejeme všem mnoho úspěchů a budeme se těšit na viděnou při zahajovacím kole Českého skokového poháru - Velké ceně Martinic 2016.