Česky English
Jezdecká společnost EQUITANA Martinice
  25. 04. 2024 - 28. 04. 2024

Martinice - ohrožena soutěž DRUŽSTEV DĚTÍ na MČR 2015



Vážené dámy, vážení pánové,

 

jako pořadatel MČR dětí a juniorů 2015 se na Vás obracíme s následující naléhavou žádostí s prosbou o pomoc a součinnost.

Po uzávěrce přihlášek na MČR  dětí a juniorů 2015 je stav v kategorii soutěží DRUŽSTEV DĚTÍ takový, že jsou přihlášena pouze 2 družstva, jmenovitě ze Středočeské a Karlovarské oblasti. Žádáme a prosíme členy ostatních oblastí o zjištění, zda opravdu není zájem ze strany dětí o účast na MČR v kategorii družstva dětí. Pro pořádek připomínáme, že kvalifikační podmínky dle platných STP jsou: po 11.8.2014 absolvované 2 x ZL a vyšší do 12 trestných bodů.

Velmi neradi bychom tuto soutěž dětí rušili!!! Proto Vás prosíme všechny o součinnost, nenajdou se ve Vašich oblastech další děti do soutěže družstev?! Uzávěrku těchto přihlášek a konečné rozhodnutí ponecháváme do středy 15.7.2015 do 8.00. Poté budeme nuceni s ohledem na další oznámit konečné rozhodnutí. Tento krok byl projednán s pány Mestenhauserem a Čmolíkem jakožto zástupci oblastí, které mají družstva kompletní a samozřejmě také s vedením ČJF!! Věříme, že i sekretariáty oblastí budou případně nápomocni s potvrzením kvalifikačních kritérií i po uzávěrce dle rozpisu závodů. Zajistíme samozřejmě veškeré služby včetně ustájení i mimo dosud podané přihlášky.

Předsedům oblastí, oblastním sekretářům nebo šéfům ekip jsem k dispozici na svém telefonu.

Tato zpráva se netýká soutěží jednotlivců všech kategorií a družstev juniorů!! Ve středu po 8.00 hodině uveřejníme oficiální informaci o případném konání či nekonání soutěže DRUŽSTVA DĚTI.

Velmi děkuji za spolupráci a věřím, že nám všem jde společně o podporu sportu.

Zde najdete aktuální přehled přihlášených účastníků MČR 2015.

Martin Pecka, EQUITANA Martinice