Česky English
Jezdecká společnost EQUITANA Martinice
  25. 04. 2024 - 28. 04. 2024

Martinice - 10. ročník MEMORIÁLU JANA PAPOUŠKA



Vážené dámy, vážení pánové,

dovolujeme si Vám s potěšením oznámit, že se již můžete přihlašovat do dalších našich letošních závodů.

Na konci června, tedy v tradičním termínu, pořádáme letošní jubilejní 10.ročník Memoriálu Jana Papouška. Je nám velikým potěšením a ctí, že tyto závody pořádáme za značné podpory rodiny Papouškových již posedmé. Zatím vždy byly tyto závody přehlídkou velmi kvalitního jezdeckého sportu a my doufáme, že tomu tak bude i letos. Napomoci by tomu měl i německý stavitel parkurů pan Marco Hesse, který se u nás poprvé představil v loňském roce při Martinickém šampionátu mladých koní.

Výjimečností těchto závodů je samozřejmě také dotace hlavní soutěže ve výši 150.000,- Kč, kterou po léta věnuje právě rodina Papouškových. A ta bude v roce letošním ještě zpestřena. Paní Jiřina Papoušková nám sdělila, že připravuje pro první 3 umístěné dvojice speciální prémii. Jakou, to si necháme jako malé překvapení až na závody samotné.

Putovní pohár Memoriálu Jana Papouška byl již přivezen do Martinic. Nese na sobě 9 jmen jezdců a koní, kteří byli nejlepší v uplynulých 9 sezonách. Připomeňme si jen pro pořádek, že loňským vítězem se stal Kamil Papoušek na Bel Canto Hradiště, jehož majitelem je Dr. Tomáš Krůta. Kdo bude letošním vítězem a čí jméno se stane tím desátým? To se rozhodne 28.června u nás v Martinicích.

Závěrem nám dovolte malé připomenutí. Do online přihlašovacího systému doporučujeme zanést přihlášky včetně počtu boxů i s nahlášením do soutěží na všechny dny. Změny soutěží jsou následně samozřejmě možné. Daleko obtížnější je pak dohlašování jezdců a koní v okamžiku, kdy jsou početné stavy naplněny jako se naposledy stalo na jaře při Velké ceně Martinic.

A na úplný závěr této zprávy si dovolujeme upozornit na rozhovor s Eduardem Petrovičem na našem blogu, který pro Vás připravila Markéta Šveňková. Některé fotografie, které jsou součástí tohoto rozhovoru, nám laskavě poskytl pan Petrovič a jistě stojí za shlédnutí.

Přejeme Vám všem úspěšnou jezdeckou sezonu a budeme se těšit na viděnou při 10.ročníku Memoriálu Jana Papouška v Martinicích.