Česky English
Jezdecká společnost EQUITANA Martinice
  25. 04. 2024 - 28. 04. 2024

JS EQUITANA MARTINICE v roce 2015



Jezdecká společnost EQUITANA si dovoluje pozdravit všechny příznivce jezdeckého sportu v roce 2015.

Co nás čeká v dubnu? Generálně to bude samozřejmě zvětšené opracoviště, které bude jistě přínosem při všech závodech. A co dál?

Mercedes-Benz Spring Cup 2015

Přidány stylové soutěže a samostatné pro děti a juniory, oddělená soutěž pro 5 a 6 leté koně s divokou kartou na Martinický šampionát mladých koní v srpnu pro vítěze, nový skokový materiál, nová vodní překážka 400 x 200 cm, kterou autor parkurů Zdeněk Krpela bude používat jako alternativní překážku hned od jarních soutěží

Velká cena Martinic - Český skokový pohár 2015

Czech junior Cup 2015 a Amateur Tour 2015 v každoročním vydání s mírně upravenými pravidly, samostatné soutěže pro 5i a 6i leté koně, Eduard Petrovič jako autor parkurů, opět se Zdeňkem Krpelou a Romanem Hladíkem jako asistenty.

Memoriál Jana Papouška

Tyto velmi oblíbené závody se po roce vrací do formátu 6i denních závodů, od čtvrtka bude autorem parkurů Marco Hesse z týmu Franka Rothenbergera. Při loňském Martinickém šampionátu mladých koní sklízel od jezdců pochvaly za své parkury, uvidíme tedy, co postaví letos při letošním jubilejním 10.ročníku Memoriálu Jana Papouška v Martinicích.

O všem, co přineseme letos na jaře a dál, Vás budeme průběžně informovat.

      

  Zdeněk Krpela                                                  Eduard Petrovič                                                Marco Hesse