Česky English
Jezdecká společnost EQUITANA Martinice
  25. 04. 2024 - 28. 04. 2024

Martinice - informace k MČR 2017



Vážené dámy, vážení pánové,

již jen 3 dny zbývají do zahájení letošního " dospělého" Mistrovství ČR v parkurovém skákání. Dovolujeme si Vám nyní přinést několik informací.

V pátek byly uzavřeny přihlášky, přesto jsme do této chvíle zpracovávaly některé Vaše požadavky. Od této chvíle NEBUDOU PŘIJÍMÁNY ŽÁDNÉ DALŠÍ ZMĚNY. Vše budou již řešit vedoucí ekip v rámci oficiálního programu MČR dle rozpisu závodů. Děkujeme za pochopení.

Ve středu a ve čtvrtek proběhne příjezd účastníků, veterinární přejímka koní, ve čtvrtek proběhnou tréninky a prezentace do závodů. Přesný program přineseme v průběhu středy 12.7.2017.Účastníky závodů prosíme o dodržování parkovacích zvyklostí v Martinicích - zejména tedy kamiony před halami 3 a 4, osobní vozy s přívěsy v horní části louky nebo pokud jste ubytování v hotelu, pak na hotelovém nádvoří. malé hotelové parkoviště před SENÍKEM bude zcela uzavřeno pouze pro ubytované hosty v hotelu.

Dovolujeme si také srdečně pozvat rodinné příslušníky všech účastníků a další diváky, připraven je doprovodný program mimo kolbiště ( fotokoutek, kartářka, facepainting pro děti, dětský areálek, skákací trampolíny, zkušební jízdy vozy našeho generálního partnera MERCEDES-BENZ). A jako vždy, v sobotu večer PÁRTY MISTRŮ  v martinickém SENÍKU, pod taktovkou Ludvíka Jandourka, se speciální cenou pro letošní první mistry v družstvech.

Těšíme se na viděnou při letošním MČR v Martinicích.