Česky English
Jezdecká společnost EQUITANA Martinice
  25. 04. 2024 - 28. 04. 2024

Martinice - kalendář závodů 2017



Vážené dámy, vážení pánové, milí příznivci jezdeckého sportu

srdečně zdravíme po delší odmlce z Martinic s přáním všeho dobrého v letošní jezdecké sezoně. Na našem webu www.csi-martinice.cz  najdete letošní aktuální přehled našich závodů, k malé změně došlo v přehození termínů Martinického šampionátu mladých koní a Mercedes-Benz Summer Cupu. K této změně jsme přistoupili zejména kvůli kalendáři závodů v zahraničí, konkrétně na Slovensku, jejichž termíny nebyly na podzim známy.

A co Vám letos přineseme? Celkem 10 závodních termínů, kromě jiného zahájení Českého skokového poháru, Českého drezúrního poháru, Memoriál Jana Papouška, MČR 2017, Martinický šampionát mladých koní a samozřejmě CZECH EQUESTRIAN MASTERS v září!! Nový parkurový materiál, řadu seriálových soutěží a další novinky. O všem Vás budeme již nyní průběžně informovat.

Dovolte nám, abychom v tuto chvíli Vám všem popřáli mnoho zdraví, to především. A protože se setkáváme u sportu, pak také samozřejmě mnoho sportovních úspěchů a sportovní radosti. Doufáme, že Vám i v letošním roce přineseme korektní a příjemné prostředí pro Vaší návštěvu u nás, v Martinicích. V zimě, která nás již pomalu opouští, jsme měli čas přemýšlet o tom, jak dále. Nyní Vám to chceme také ukázat a nabídnout.

Ať Vám koně jdou a o Velikonocích na shledanou v Martinicích při zahajovacím závodu MERCEDES-BENZ SPRING CUP 2017!!

Za martinický tým, s pěkným pozdravem a přáním všeho dobrého

Martin Pecka

PS: těšíme se na Vás

 MJP1 (31).jpg

TH1_5926.jpg

2529_0022.jpg