Česky English
Jezdecká společnost EQUITANA Martinice
  25. 04. 2024 - 28. 04. 2024

Martinice - dodatek k závodům a další informace



Vážené dámy, vážení pánové, milí příznivci jezdeckého sportu,

dovolím si ještě několik poznámek, i když plně chápu, že některé z Vás jsme zrušením závodů nepotěšili.

Předně, pořadatel závodů je plně a zcela odpovědný za zdárný průběh svých závodů. V momentu, kdy píši tuto zprávu, venku zuří velmi silný vítr a lehce sněží. Pokud vezmu v potaz zdraví jezdců i koní a ohled na možné sportovní výkony, rozhodnutí o zrušení závodů je navýsost jasné. I třeba kvůli tomu, aby mnozí z Vás nevyjížděli třeba naprosto zbytečně. V každém případě věřte, že takové rozhodnutí není pro nás jednoduché, velmi usilovně jsme se na letošní první závody připravovali. I kolbiště je připraveno, jak je patrné na fotografii níže a ta je z dnešního dopoledne. Bohužel, počasí je velmi nepříznivé a předpověď není lepší.

V každém případě ale chci poděkovat významné většině z Vás za to jak jste perfektně zvládli realizaci přihlášek do závodů přes nový  online systém ČJF. Systém funguje, i díky němu jsme měli možnost průběžně korigovat limity v soutěžích a včera večer jsem musel dokonce pátek zcela uzavřít pro další přihlašování kvůli celkovému počtu startů. A až na několik výjimek jste byli perfektní. Prosím tedy všechny ostatní, zajistěte si u společnosti ACE Design v Brně - viz manuál a náš návod z dřívější doby - svoje správné přístupové údaje. Při dalších závodech, tedy Velké ceně Martinic 2015 - Českém skokovém poháru opravdu NEBUDEME AKCEPTOVAT JINOU FORMU PŘIHLÁŠEK než přes online systém. Výjimkou jsou zahraniční licence a zcela individuálně posouzené případy. Argumenty, že systém nefunguje, nebudou brány v potaz. A jak jsem se dnes ráno dozvěděl, některým z Vás se pozdě večer již nedařilo přihlásit na páteční soutěže. Bylo to proto, že limity startovních polí byly plné a my jsme již nechtěli zvyšovat již tak početné startovní pole. Ale to vše vidíte v systému i Vy.

Konečně poslední informace, jako náhradní termín pro zrušené závody MERCEDES-BENZ SPRING CUP 2015 chceme vybrat 24. - 26.7.2015. Musíme ale nejdříve učinit potřebné administrativní kroky.

Dovolte mi, abych Vám jménem Jezdecké společnosti EQUITANA poděkoval za pochopení dnešní situace a popřál Vám všem hezké a příjemné Velikonoce. Těším se za 2 týdny na viděnou.

 

S pěkným pozdravem

Martin Pecka, JS EQUITANA Martinice